Jeu de Boules

jeudeboules_1200x300

M.C.C. heeft vier jeu de boules banen, waarvan dankbaar gebruik wordt gemaakt. Er bestaat n.l. bij M.C.C. een enthousiaste en gezellige jeu de boules-club ( ong. 50 pers.) die tijdens de zomermaanden (mei t.m.sept.) iedere dinsdagavond in onderlinge competitie komen boulen. Iedere M.C.C.er kan hier lid van worden tegen een geringe contributie en dus ook iedere dinsdagavond meedoen met een triplet (3 pers.) in de competitie. Verder organiseert de j.d.b.club een aantal toernooien in het seizoen waaraan iedere M.C.C.er, jong en oud, tegen een kleine vergoeding voor prijzen, vlaai en koffie, kan deelnemen. Deze vinden meestal op een zondag plaats en om hieraan mee te doen hoeft U geen lid van de j.d.b.club te zijn. Aankondigingen voor deze toernooien staan vermeld op de agenda van deze site. Is Uw belangstelling gewekt of wil U nog wat weten, aarzel dan niet en kom eens kijken op een dinsdagavond of tijdens een van onze toernooien.

Dinsdagavondcompetitie (15 teams en 5 reserves)
Op dinsdagavond worden 12 wedstrijden gespeeld in 3 rondes.

Het wedstrijdschema van de Dinsdagavondcompetitie is zodanig opgesteld dat een team 2 wedstrijden per avond speelt. Als een team niet kan dan moeten er 2 wedstrijden worden ingehaald. In het wedstrijdschema zijn hiervoor 30 plekken beschikbaar.

Op het prikbord in het Jeu de Bouleshok staat op het formulier wanneer het team moet spelen. Als de wedstrijd is afgelopen dan vult elk team bij zijn teamnummer op het formulier in het Jeu de Bouleshokje zijn eigen uitslag in.

De deelname aan de competitie bedraagt €20,--