Update 25 juni 2018

Vanwege een volledig nieuw ontworpen MCC site is de toegang tot de media-bestanden waaronder het fotoalbum veranderd. Het foto-album is inmiddels volledig geintegreerd in de MCC-site.

De toegangsprocedure is ietwat gewijzigd. In het bovenstaande menu onder de knop "intern" is nu een verwijzing naar een aanmeldingsscherm te vinden. Vul hier je voor- en achternaam in, kies een wachtwoord en gebruik hetzelfde emailadres waarop je onze nieuwsbrief ontvangt. (dit laatste is zeer belangrijk!)

Klik op "aanmelden" en vervolgens gaat er automatisch een melding naar de websitebeheerder. Deze controleert handmatig de aanmeldingsgegevens. Bij een geldig lidmaatschap ontvang je binnen 1-2 dagen een bevestigingsmail met daarin jouw registratie-gegevens. Mocht je het wachtwoord vergeten hebben: via deze mail is er een mogelijkheid om het wachtwoord te resetten. Vervolgens kun je hiermee via de login-pagina inloggen en zie je nu onder de "media"-knop (van het hoofdmenu) links naar diverse media-bestanden.

Omslachtig? Tsja, privacy vergt helaas enige moeite.....:-)

Er zijn reeds een aantal leden die zich op het "oude" foto-album hebben geregistreerd: aan hun ook het verzoek deze procedure opnieuw uit te voeren. Het is helaas onmogelijk dit automatisch over te zetten.